Družinsko potepanje po Posočju

Naša prelepa Slovenija nudi mnoge dih jemajoče lokacije. Posočje je raj za družine, odkrivanje naravnih lepot turkizno zelene reke Soče ob sprehodih do skritih kotičkov. Izlet z ladjico po reki pa bo še dodatno razvedril vaše najmlajše in spodbudil njihovo domišljijo.
Uživali boste v mirni plovbi po smaragdni reki Soči, ter ob nepogrešljivih zgodbah in legendah kapitana Deana. Vaši otroci bodo med plovbo kapitanovi pomočniki, “vozili” ladjo, trobili z ladijsko sireno, merili globino jezera in počeli še cel kup drugih mornarskih opravil.
Nedaleč od Kobarida, nad smaragdno Sočo je soteska potoka Kozjak, v kateri posebej izstopa 15 metrov visoki slap Kozjak. Priljubljena naravna znamenitost ustvarja podobo rajskega kotička, ki ga pred vsakdanjim svetom skrivajo, visoke, kot v kraških jamah zasigane temačne stene. Do slapa vodi urejena sprehajalna pot, ki jo mestoma dopolnjujejo leseni mostički in končna terasa, iz katere se odstira mističen pogled proti skalnemu amfiteatru z zelenim tolmunom in belim pramenom vode.

4 potniki … 35 € / osebo
8 potnikov … 20 € / osebo

Cena vključuje organizacijo in izvedbo izleta, aperitiv dobrodošlice ter vodo za osvežitev tekom izleta.
cena za 4 osebe = 1 družina
cena za 8 oseb = 2 družini  (6 – 8 oseb)

Doplačila:

  • pristojbina slap Kozjak: 10 € / družino
  • ladjica Most na Soči:  8 € odrasli + 4 €  otroci do 10 let

Akcija !

Polnimo kombi ...

Že imate rezerviran polet iz severno italijanskih letališč in potrebujete prevoz ?
Znižane cene za odhode in povratke iz letališč: Milano, Bergamo in Benetke !