Goriška Brda

Goriška Brda se v zadnjih letih turistično vedno bolj prebujajo v očeh domačih turistov.
Gričevnata pokrajina na zahodni slovenski meji ponuja marsikatero turistično znamenitost za katero morda niti niste vedeli.
Če ste bolj rekreativno naravnani lahko izlet začnemo z mini kolesarsko etapo ob reki Soči (več info glej: Mini kolesarski izlet). V nasprotnem primeru pa se izlet začenja v vasi Gonjače. Tu se povzpnemo na razgledni stolp, ki nam ponudi celotno pokrajino kot na pladnju. V bližnjem Šmartnem se na kratko sprehodimo skozi tipično vasico. Sledi voden ogled gradu Dobrovo.
Goriška Brda slovijo tudi po zelo okusnih lokalnih vinih. Odpeljali se bomo v vinsko klet po vašem izboru, kjer boste lahko poizkusili žlahtne kapljice iz okoliških vinogradov.
Po degustaciji v vinski kleti si ogledamo še eno znamenitost – naravni most Krčnik. Sledi kosilo v restavraciji Belvin (ali katerikoli drugi po vašem izboru).
Izlet zaključimo na poti proti Obali, kjer se ustavimo na Mirenskem gradu, ki nam ponudi še en prekrasen panoramski razgled.

4 potniki … 35 € / osebo
8 potnikov … 25 € / osebo

Cene vključujejo izvedbo in organizacijo izleta aperitiv dobrodošlice ter vodo za osvežitev tekom izleta. Objavljene cene so za startno točko iz Kopra.

Doplačila:

  • degustacija v vinski kleti
  • kosilo

Akcija !

Polnimo kombi ...

Že imate rezerviran polet iz severno italijanskih letališč in potrebujete prevoz ?
Znižane cene za odhode in povratke iz letališč: Milano, Bergamo in Benetke !